''

  Wit marmer 7,5x20,3

  €54.99 per m2
  price €54.99
  price €45.45 (tax excl.)
  price €54.99 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Wit Marmer
  Wit Marmer 7,5x15 tumbled
  8.64 m2

  Prachtige wit marmer natuursteen tegels. De wit marble tumbled 1x7,5x20,3 wit marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  Quantity
  Op voorraad

  Wit Marmer

  Wit Marmer natuursteen ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.
  Wit marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  0.50m² = 32x 1x7,5x20,3

  Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde wit marmer tumbled 1x7,5x20,3 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  wit

  marmer

  Wit Marmer 7,5x15 tumbled
  8.64 m2

  Data sheet

  Kleur
  Wit
  Materiaal
  Wit Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1x7,5x15