''
    Light travertin 30,5x30,5

    Light travertin 30,5x30,5

    €39.99 per m2
    price €74.38
    price €61.47 (tax excl.)
    price €74.38 (tax incl.)
    Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
    Light Travertin
    Light travertin 30,5x30,5
    49.8 m2

    Prachtig verouderd light travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Light Travertin 1x30,5x30,5 staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

    Quantity
    In Stock
    Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.93 m2.

    The minimum purchase order quantity for the product is 1.86 m2.

    Light Travertin

    Light Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
    Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

    Getrommeld
    Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

    Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

    Leggen en bewerken

    Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

    Pakinhoud

    0.93m² = 10x 1x30,5x30,3

    Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1x30,5x30,3 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

    Toepassing
    Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

    light

    Travertin

    Light travertin 30,5x30,5
    49.8 m2

    Data sheet

    Height
    500
    Width
    200
    Dikte
    1
    Color
    Beige
    Materiaal
    Light travertin
    Vorm
    Tegel
    Stijl
    Getrommeld
    Size
    1x30,5x30,5

    New Account Register

    Already have an account?
    Log in instead Oppure Reset password