''
  Blauwe steen verzoet 7

  Blauwe steen 7,5x40,6

  €3.50 pcs
  price €35.00
  price €28.93 (tax excl.)
  price €35.00 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Blauw steen
  Bluestone 7,5x40,6 skirting
  900 pc

  Prachtige Blauwe steen natuursteen tegels. De Blauwe steen gezoet plint 7,5x40,6 hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  Quantity
  Op voorraad
  The minimum purchase order quantity for the product is 10 pc.

  Blauwe steen
  Blauwe steen is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer zwart harde marmer. Turks Blauwe steen is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Blauwe steen is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Gezoet
  Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  tegeloppervlakte

  0.16m² = 1,2x40,6x40,6

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Blauwe steen gezoet 1,2x7,5x40,6 plint zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Blauwe

  hardsteen

  Bluestone 7,5x40,6 skirting
  900 pc

  Data sheet

  Kleur
  Blauw
  Materiaal
  Zwart marmer
  Vorm
  Plint
  Maat
  1,2x7,5x40,6