''

  Botticino beige marmer 10x10

  €60.00 per m2
  price €90.00
  price €74.38 (tax excl.)
  price €90.00 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Beige Marmer
  Botticino beige marmer 10x10 tumbled
  246 m2

  Prachtige botticino beige marmer natuursteen tegels. De botticino beige marble tumbled 1x10x10 botticino beige marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  Quantity
  Op voorraad
  The minimum purchase order quantity for the product is 1.5 m2.

  Botticino Beige Marmer

  Het Botticino beige marmer is een klassieke marmersoort met een lichte kleur, vergezeld met licht bruine aders. Deze aders lopen door over het gehele oppervlak en geven de marmersoort een typische marmer uitstraling. Deze marmersoort is toepasbaar in vele woonstijlen en dan met name een warme woonstijl. De Botticino beige marmer is verkrijgbaar in een getrommelde afwerking.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  0.50m² = 50x 1x10x10

  Onze natuursteen Botticino beige marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Botticino beige marmer tumbled 1x10x10 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Botticino 

  beige

  marmer

  Botticino beige marmer 10x10 tumbled
  246 m2

  Data sheet

  Kleur
  Botticino
  Materiaal
  Beige Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1x10x10