''
  Silver travertin honed ogee 1

  Silver travertin honed ogee 1

  € 8,00
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Silver travertin honed ogee 1
  993 Items

  Prachtige silver travertin natuursteen profiel. De silver travertin pencil zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  Aantal
  Op voorraad

  Silver Travertin

  Silver Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Gezoet
  Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden).  

  Pakinhoud

  1,9x4,5x30,5

  Onze Silver travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Silver travertin tumbled 1,9x4,5x30,5 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Silver

  Travertin

  Silver travertin honed ogee 1
  993 Items

  Datasheet

  Kleur
  Zilver
  Materiaal
  Silver travertin
  Vorm
  Profiel
  Stijl
  Gezoet
  Maat
  1,9x4,5x30,5