''
  Light travertin Mozaiek 1x1,5x1,5

  Light travertin Mozaiek 1x1,5x1,5

  € 74,99 per m2
  prijs € 67,49
  prijs € 55,78 (BTW excl.)
  prijs € 67,49 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Light travertin Mozaiek 1x1,5x1,5
  31 m2

  Uw badkamer betegelen met dit light travertin mozaiek is genieten. Deze mozaiek tegels komen in elke ruimte schitterend tot zijn recht. Kies voor Mozaïek voor een prachtig sfeervol accent.

  Aantal
  Op voorraad

  Light Travertin Mozaiek

  Light Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  0.90m² = 10x 1x30,5x30,5

  Onze light travertin natuursteen Mozaiek zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin Mozaiek zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden,balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  light

  Travertin

  Mozaiek 

  Light travertin Mozaiek 1x1,5x1,5
  31 m2

  Datasheet

  Kleur
  Light Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Mozaiek
  Stijl
  Gezoet
  Maat
  1x1,5x1,5