''
  Light walnut travertin veincut 1,5x40,6x91,4

  Light walnut travertin veincut 1,5x40,6x91,4

  € 75,00 per m2
  prijs € 27,75
  prijs € 22,93 (BTW excl.)
  prijs € 27,75 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Walnut travertin
  Light walnut travertin veincut 1,5x40,6x91,4
  145 m2

  Prachtig VEINCUT light walnut travertin met een moderne uitstraling natuursteen tegels. Light walnut travertin veincut 1,5x40,6x91,4 heeft een gezoete oppervlak met rechte kanten en een natuurlijke uitstraling.

  Aantal
  Op voorraad

  Light Travertin

  Light Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Gezoet
  Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

  Veincut
  Dit type levert tegels op met bijna evenwijdige aders van verschillende kleuren die in de lengte of verticaal zichtbaar zijn. Deze lijnen zijn lagen van oud sediment die in de loop van vele jaren zijn samengeperst om de rots te produceren die tegenwoordig wordt uitgehouwen voor interieurdecoratie. De kleurvariaties zullen meer donkere tinten en lichtere tinten van dezelfde kleur zijn, anders dan totaal verschillende tinten. Deze manier van plakken snijden wordt ook wel ‘snijden tegen de nerf’ genoemd.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Tegeloppervlakte

  1,5x40,6x91,4 = 0,37m² 

  Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1,2x7,5x61 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  light

  Travertin

  veincut

  Light walnut travertin veincut 1,5x40,6x91,4
  145 m2

  Datasheet

  Kleur
  Light Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Ongestopt & Gezoet
  veincut
  Maat
  1,5x40,6x91,4