''
  Roze marmer vierkant dienblad

  Roze marmer vierkant dienblad

  € 139,99
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Roze marmer vierkant dienblad
  2 Items

  Roze marmer vierkant dienblad massief

  Kleur: Roze

  Afwerking: Gezoet

  Afmeting: 30 x 30 H 5 cm

  Gebruik: wastafel, keukenblad

  Aantal
  Laatste items in voorraad

  Roze marmer vierkant dienblad
  Breng marmerachtige veranderingen aan in je huis met dit stijlvolle Roze marmeren dienblad. Strak marmer is het stijlvol roze met een natuurlijk wit patroon. Afgewerkt met een rand met hoge lippen, het is perfect voor je snuisterijen, of om gewoon een chique display te creëren op elk oppervlak.

  Pareltje uit de natuur
  Omdat marmer een natuurproduct is, ben je verzekerd van een unieke uitstraling. Met haar eigen kleuren en tekeningen van de zogenaamde aders en kleine fossielafdrukken krijgt ieder product een uniek karakter. Het gekristalliseerde kalksteen is in miljoenen jaren tijd omgevormd tot marmer, waarbij mineralen als klei, leem, zand en ijzer uit het gesteente de aders achterlaten en zorgen voor de vele kleurschakelingen als wit, beige, geel, roze of zwart.

  Onderhoudsvoorschriften
  - Niet geschikt voor in de vaatwasser.
  - Voorzichtig met de hand wassen.

  Eeuwen geleden gemaakt voor de eeuwigheid
  Een extra voordeel van marmer is, naast de prachtige print, dat het een leven lang meegaat. Koop je een woonaccessoire van marmer, dan haal je dus een duurzaam stukje design in huis. Voorwaarde is wel dat je het marmer goed moet onderhouden, want het is een poreuze natuursteen. Met name zure vloeistoffen als azijn, wijn, en het sap van citrusvruchten bijten zich in. Ook is marmer krasgevoelig. Wil je dus lang genieten van de subtiele glans? Maak het dan regelmatig schoon met een doekje met een milde reinigingsmiddel als soda of groene zeep. Zo gaat dit bijzonder stukje natuurschoon jarenlang mee. Natuurlijk kan je ook kiezen voor marmer look, dan geniet je net zo goed van het mooie unieke printje.

  Let op, door het gebruikte natuurlijke materiaal is elk stuk volledig uniek en uniek in zijn soort, daarom kunnen er verschillen en onvolkomenheden optreden.

  Onze roze marmer natuursteen is van top kwaliteit. Het door u geselecteerde roze marmer vierkant dienblad zijn 1ste keus accessoires, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Roze marmer vierkant dienblad
  2 Items

  Datasheet

  Kleur
  Roze
  Materiaal
  Marmer