''
  Black marble Pencil

  Black marble Pencil

  € 5,00
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Marmer profielen
  Black marble Pencil
  612 Items

  Prachtige zwart marmer natuursteen pencil. De Black marble ogee 1 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  Aantal
  Op voorraad

  Black marble

  Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer harde marmer. Turks zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  2x2x30,5

  Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde zwart marmer tumbled 2x2x30,5 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamermuren, doucheranden, tuin, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  black

  zwart

  marble

  Black marble Pencil
  612 Items

  Datasheet

  Kleur
  Blauw
  Materiaal
  Zwart marmer
  Vorm
  Profiel
  Stijl
  Gezoet