• Nieuw
Wit marmer 40,6x40,6

Wit marmer 40,6x40,6

€ 46,99 per m2
prijs € 52,63
prijs € 43,49 (excl. BTW)
prijs € 52,63 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 1 tot 3 weken
Wit Marmer
Wit Marmer 40,6x40,6 tumbled
52,74 m2

Prachtige wit marmer natuursteen tegels. De wit marble tumbled 1,2x40,6x40,6 wit marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,16 m2.
Minimale afname van het product is 1,12 m2.

Wit Marmer

Wit Marmer natuursteen ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.
Wit marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

tegeloppervlakte

0.16m² = 1,2x40,6x40,6

Onze natuursteen wit marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde wit marmer tumbled 1,2x40,6x40,6 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

wit

marmer

Wit Marmer 40,6x40,6 tumbled
52,74 m2

Datasheet

Kleur
Wit
Materiaal
Wit Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1,2x40,6x40,6

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password