• Nieuw
Wit Marmer Mozaiek 4,8xhexagon

Wit Marmer Mozaiek 4,8xhexagon

€ 64,99 per m2
prijs € 58,49
prijs € 48,34 (excl. BTW)
prijs € 58,49 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 1 tot 3 weken
Wit Marmer
Zwart Wit Marmer Mozaiek
37,00 m2

Uw badkamer betegelen met dit Wit Marmer mozaiek is genieten. Deze mozaiek tegels komen in elke ruimte schitterend tot zijn recht. Kies voor Mozaïek voor een prachtig sfeervol accent.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0,9 m2.

De laatste jaren is de populariteit van mozaïek tegels enorm gestegen. Zeker in badkamers en keukens is het gebruik ervan toegenomen. Maar ook in de hal of in woonruimtes worden ze gebruikt als accentmuur-of vloer. Het tijdloze karakter heeft hier veel mee te maken. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, mozaïek geeft een unieke, zuiderse uitstraling aan je woning.

Veinstone's marmer Mozaïek tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Wit Marmer Mozaiek 4,8xhexagon is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Veinstone heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Ook is deze tegel te combineren met vloertegels of een andere mozaïek.

Met de Wit Marmer Mozaiek krijgt de ruimte een unieke uitstraling omdat het accent wordt gelegd op de kleine steentjes. U kunt echt spelen met Mozaïek. Vul er een nis mee, tegelrooster van uw douchegoot maar een volledige wand kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u spelen met de kleur voeg. Een lichte voeg brengt weer een heel ander geheel dan een donkere voeg. Combineer de voeg met de kleur van een andere tegel en u creëert weer één geheel door met dezelfde kleur te werken.

Ons gamma bied verschillende kleuren aan zoals; zwart, light travertin, emperador, silver travertin en nog veel meer. 


Let op! De afbeelding op de site kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid aangezien het een natuurlijk product betreft. De overgebleven tegels kunnen niet retour omdat deze items kunnen verschillen in kleurbatch of maatvoering per productie. We adviseren om minimaal 10% als reserve te bestellen voor snijverlies en als er een keer schade of breuk mocht zijn.

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte mag je steeds aanvragen, de adviseurs zullen deze offerte gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.
Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 


wit
mozaiek
hexagon

Zwart Wit Marmer Mozaiek
37,00 m2

Datasheet

Kleur
Wit
Vorm
Mozaiek
Stijl
Geborsteld
Maat
4,8xHexagon

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password