''
  Silver travertin 2,1x5xFL Split Face

  Silver travertin 2,1x5xFL Split Face

  € 38,99 per m2
  prijs € 56,15
  prijs € 46,40 (excl. BTW)
  prijs € 56,15 (incl. btw)
  Inclusief belasting
  Travertin
  Silver travertin 2,1x5xFL Split Face

  Prachtig verouderd Silver travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Silver Travertin 2,1x5xFL Split Face staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

  Aantal
  Niet op voorraad
  Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0,72 m2.
  Minimale afname van het product is 1,44 m2.

  Silver Travertin

  Silver Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Split face
  De oppervlakte van de split face natuurstenen worden verwerkt met de speciale steenbewerkingsmachine. Door het stralen onstaat een schuurpapierachtig uiterlijk. het oppervlak wordt door mineralen met een hoge snelheid ‘gebombardeerd’. Metalen deeltjes wordt ontraden: er kunnen dan ijzerdeeltjes in het oppervlak van de steen blijven zitten, die later gaan roesten en verkleuringen veroorzaken.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden).  

  Pakinhoud

  0.72m² = 2x 20x20 - 1x 20x40 - 2x 40x40 - 1x40x60

  Onze Silver travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde silver travertin tumbled 2,1x5xFL Split Face zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  silver

  Travertin

  Silver travertin 2,1x5xFL Split Face

  Datasheet

  Kleur
  Zilver
  Materiaal
  Travertin
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Exclusief Design
  Maat
  2,1x5xFL
  chat Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password