''
  Stone impregnator

  Stone impregnator

  € 35,50
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Toebehoren
  Stone impregnator
  8 Items

  Stone impregnator voor impregneren van natuursteen.

  Natuursteen Impregnator voorkomt het binnendringen van vervuiling, vetten en olie. De impregnator beschermt actief tegen aantasting van chemicaliën.

  Aantal
  Op voorraad

  Natuursteen Impregnator voorkomt het binnendringen van vervuiling, vetten en olie. De impregnator beschermt actief tegen aantasting van chemicaliën.

  Lees de gebruiksaanwijzing goed. Twijfelt u? Bel ons, we adviseren en informeren u graag. Gaat u het product gebruiken? Test het dan eerst op een onopvallende plaats. 

  Komt u er zelf niet uit? U kunt uw vloer door een proffesional laten bewerken met de onderhoudsproducten. Neem hiervoor contact op met: 

  Stone Impregnator is een vloeistof op basis van specifieke fluorverbindingen in combinatie met geselecteerde harsen en katalysatoren. Deze dragen zorg voor een optimale en intensieve bescherming van natuursteen. Door de speciale verbindingen kunnen olie, vetten en andere vervuilingen niet in het gesteente dringen.

  Doordat geen vervuiling meer in het gesteente dringt, is dagelijks onderhoud veel eenvoudiger.

  Toepassing:  

  Het te behandelen oppervlak dient vooraf grondig gereinigd te worden. Kalkhoudende gesteentes en marmers worden het best gereinigd met Cekafix-M. Granieten worden het best gereinigd met Cekafix-Z. Beide producten verwijderen vet, cementsluier en zouten.

  Hierna is het zaak om het gesteente goed te laten drogen, niet alleen het oppervlak.

  Na droging van het gesteente word deze 1 maal intensief en gelijkmatig geïmpregneerd.

  Bij voorkeur met een niet pluizende roller, doek of vlakmop. Het aanbrengen van een 2e laag verhoogt de chemische resistentie aanzienlijk. Bij overdosering zal het gesteente een lichte waas vertonen, deze is te verwijderen met een éénschijfsmachine met witte pad.

  Productinformatie:  
  Stone Impregnator voorkomt het binnendringen van vervuiling, vetten en olie. De impregnator beschermt actief tegen aantasting van chemicaliën. Het blijft echter noodzaak om deze zo snel mogelijk te verwijderen om aantasting te voorkomen.

  Stone impregnator
  8 Items