''
  Silver travertin 1,2xFrench pattern set

  Silver travertin 1,2xFrench pattern set

  € 49,99 per m2
  prijs € 74,99
  prijs € 61,97 (BTW excl.)
  prijs € 74,99 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Silver travertin
  Silver travertin 1,2xFrench pattern set Brushed
  25 m2

  Prachtig verouderd Silver travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Silver Travertin 1,2xFrench pattern set Brushed face staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

  1 Set bestaat uit 2 modules.

  Aantal
  Op voorraad
  Minimale afname van het product is 1,5 m2.

  Silver Travertin

  Silver Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Geborsteld
  Bij borstelen is de tegel nabehandeld doordat het halffabricaat met harde borstels wordt geborsteld, soms wordt hier een minieme hoeveelheid coating aan toegevoegd waardoor een mooi zacht oppervlak wordt verkregen. Hierdoor is het oppervlak iets ruw wat uitglijden voorkomt. 

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  0,75m²x2= 1,50m²= 4x 20,3x20,3 - 2x 20,3x40,6 - 4x 40,6x40,6 - 2x40,6x61 

  Onze Silver travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde silver travertin brushed 1,2xFrench pattern set zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  silver

  Travertin

  Silver travertin 1,2xFrench pattern set Brushed
  25 m2

  Datasheet

  Kleur
  Zilver
  Materiaal
  Travertin
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1,2xFPS