• Nieuw
Noce travertin 20x20

Noce travertin 20x20

€ 35,99 per m2
prijs € 37,43
prijs € 30,93 (excl. BTW)
prijs € 37,43 (incl. btw)
Inclusief belasting
Noce Travertin
Noce travertin 20x20 tumbled

Prachtig verouderd noce travertin 1,2x20x20 met een rustieke uitstraling. Noce Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

Aantal
Niet op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,52 m2.
Minimale afname van het product is 1,04 m2.

Noce Travertin

Noce Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Tegeloppervlakte

0.52m² = 1x20x20

Onze noce travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde noce travertin tumbled 1x20x20 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

noce

Travertin

Noce travertin 20x20 tumbled

Datasheet

Kleur
Noce
Materiaal
Travertin
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1x20x20

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password