''
  Cekafix 'M' Cementsluierverwijderaar

  Cekafix 'M' Cementsluierverwijderaar

  € 20,00
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Toebehoren
  Cekafix 'M' Cementsluierverwijderaar
  5 Items

  Cekafix 'M' Cementsluierverwijderaar voor marmer en travertin

  Aantal
  Op voorraad

  Cekafix M is een reiniger die natuursteen op alkalische wijze reinigt en ontdoet van alle soorten vervuiling. Het is geschikt voor het verwijderen van cementsluier en het periodiek reinigen (0-beurt) van alle natuursteen, betonvloeren en composiet oppervlakken.

  Lees de gebruiksaanwijzing goed. Twijfelt u? Bel ons, we adviseren en informeren u graag. Gaat u het product gebruiken? Test het dan eerst op een onopvallende plaats. 

  Komt u er zelf niet uit? U kunt uw vloer door een professional laten bewerken met de onderhoudsproducten. Neem hiervoor contact op met: 

  Samenstelling:

  Cekafix M is een geconcentreerde kalkoplosser zonder zuren en andere agressieve bestanddelen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor alle soorten natuursteen.

  Toepassing:
  Kalkaanslag: Cekafix M verwijdert op neutrale wijze kalkaanslag en zouten. Voor een grondige basisreiniging is een dosering van 1:1 tot maximaal 1:10. Voor de dagelijkse reiniging volstaat een dosering van 1:100. De aanwezige kalk besproeien en kort in laten werken. Met spons nawrijven. Bij dagelijkse toepassing is licht opwrijven voldoende.

  Vetaanslag: Vetten op natte ondergronden zijn altijd met kalk vermengd. Reinig deze op de bovenstaande wijze. Op deze wijze kunnen ook andere vervuilingen zoals, roest, gips, oxidatie, gips en andere anorganische vervuilingen worden verwijderd.

  Inloopvervuiling: Sterk afhankelijk van soort gesteente en aard van vervuiling. Als richtlijn geldt een verdunning van 1:50

  Marmervloeren: Marmer, Terrazzo en andere stenen vloeren, verdunning afhankelijk van de vervuiling, dosering 1:50 tot 1:100. Onderhoud: Marmoline vloerzeep een neutrale dagelijkse reiniger welke er zorg voor draagt dat het gesteente niet zo snel wordt herbevuilt.

  Noppen en andere kunststof vloeren: Cekafix M is hier te gebruiken als intensieve en dagelijkse reiniger. Het product is ongevaarlijk voor de ondergronden en het beschermende laagje zorgt voor een optimaal verzorgd uiterlijk van de vloer. Het laagje is regenererend, wat inhoudt dat er geen opbouw van product plaatsvindt.

  Eigenschappen:
  Cekafix M is een laagschuimend product waardoor het machinaal toepasbaar is. Het is zuurvrij, er vindt geen laagopbouw plaats en is geschikt als grondige reiniger. Het product is regenererend, zuinig in gebruik en is toepasbaar als dagelijkse en/of periodieke reiniger.

  Cekafix 'M' Cementsluierverwijderaar
  5 Items