''
  Rustic green zwembadrand 5/3x40,6x61

  Rustic green zwembadrand 5/3x40,6x61

  € 49,99 per st
  prijs € 49,99
  prijs € 41,31 (BTW excl.)
  prijs € 49,99 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Rustic Green
  Rustic green zwembadrand 5/3x40,6x61
  80 per st

  De Oppervlakte afwerking van deze Rustic green natuursteen 5/3x40,6x81,2 zwembadrand is gevlamd en geborsteld, hierdoor heeft het een antislip eigenschap.

  Aantal
  Op voorraad

  Rustic green

  Rustic Green is een marmersoort die zowel binnen als buiten kan gebruikt worden. Deze marmersoort, geproduceerd in Turkije, heeft een kwalitatieve uitstraling door zijn natuurlijke groene kleur met verschillende fossielen in deze gesteente. Rustic Green oppervlak is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals; geschuurd, geborsteld, gevlamd + geborsteld.

  Gevlamd & geborsteld

  Rustic green natuursteen tegels met een gevlamde bewerking hebben een ruwe oppervlak. In combinatie met deze bewerking worden deze ook geborsteld om het ruwe oppervlak iets zachter te maken. Natuursteen wordt letterlijk gebrand met een vlam, zodat er een ruwe oppervlak wordt verkregen.

  Deze bewerking brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste wordt de tegel ruwer, waardoor hij minder snel glad wordt.  Daarnaast zullen beschadigingen of krasjes minder snel opvallen, wat voor velen een pluspunt zal zijn.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  5/3x40,6x61

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde rustiek groene natuursteen zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

  Rustic green zwembadrand 5/3x40,6x61
  80 per st

  Datasheet

  Kleur
  Groen
  Materiaal
  Rustic green
  Vorm
  Zwembadrand
  Stijl
  Gevlamd & Geborsteld
  Maat
  5/3x40,6x61
  Hoeken
  Straight Edge