''
  Light travertin 40,6x61

  Light travertin 40,6x61

  € 54,00 per m2
  prijs € 54,00
  prijs € 44,63 (BTW excl.)
  prijs € 54,00 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Light Travertin
  Light travertin 40,6x61 Filled & Honed
  250 m2

  Prachtig verouderd Travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Light Travertin 1,2x40,6x61 staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

  Aantal
  Op voorraad

  Light Travertin

  Light Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Gestopt
  De karakteristieke gaatjes van travertin worden in de fabriek gestopt. De poriën worden op kleur gevuld en daarna worden de tegels verder bewerkt. Hierdoor krijgt de travertin vloer een glad en strak oppervlak.

  Gezoet
  Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Tegeloppervlakte

  0.25m²

  Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1,2x40,6x61 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  light

  Travertin

  Light travertin 40,6x61 Filled & Honed
  250 m2

  Datasheet

  Kleur
  Light Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Gestopt & Gezoet
  Maat
  1,2x40,6x61