''
  Light travertin Mozaiek 1x2,3x2,3

  Light travertin Mozaiek 1x2,3x2,3

  € 59,99 per m2
  prijs € 53,99
  prijs € 44,62 (BTW excl.)
  prijs € 53,99 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Light travertin Mozaiek 1x2,3x2,3
  46 m2

  Uw badkamer betegelen met dit light travertin mozaiek is genieten. Deze mozaiek tegels komen in elke ruimte schitterend tot zijn recht. Kies voor Mozaïek voor een prachtig sfeervol accent.

  Aantal
  Op voorraad

  De laatste jaren is de populariteit van mozaïek tegels enorm gestegen. Zeker in badkamers en keukens is het gebruik ervan toegenomen. Maar ook in de hal of in woonruimtes worden ze gebruikt als accentmuur-of vloer. Het tijdloze karakter heeft hier veel mee te maken. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, mozaïek geeft een unieke, zuiderse uitstraling aan je woning.

  Veinstone's marmer Mozaïektegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De light travertin Mozaiek 1x2,3x2,3 is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Veinstone heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Ook is deze tegel te combineren met vloertegels of een andere mozaïek.

  Met de light travertin Mozaiek krijgt de ruimte een unieke uitstraling omdat het accent wordt gelegd op de kleine steentjes. U kunt echt spelen met Mozaïek. Vul er een nis mee, tegelrooster van uw douchegoot maar een volledige wand kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u spelen met de kleur voeg. Een lichte voeg brengt weer een heel ander geheel dan een donkere voeg. Combineer de voeg met de kleur van een andere tegel en u creëert weer één geheel door met dezelfde kleur te werken.

  Ons gamma bied verschillende kleuren aan zoals; zwart, light travertin, emperador, en nog veel meer. 


  Let op! De afbeelding op de site kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid aangezien het een natuurlijk product betreft. De overgebleven tegels kunnen niet retour omdat deze items kunnen verschillen in kleurbatch of maatvoering per productie. We adviseren om minimaal 10% als reserve te bestellen voor snijverlies en als er een keer schade of breuk mocht zijn.

  Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte mag je steeds aanvragen, de adviseurs zullen deze offerte gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.
  Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  light
  travertin
  mozaiek

  Light travertin Mozaiek 1x2,3x2,3
  46 m2

  Datasheet

  Kleur
  Light Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Mozaiek
  Maat
  1x2,3x2,3