''
  3D Cubic mixed travertin mozaiek

  3D Cubic mixed travertin mozaiek

  € 64,99 per m2
  prijs € 58,49
  prijs € 48,34 (BTW excl.)
  prijs € 58,49 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Cubic mixed travertin mozaiek
  20 m2

  Uw badkamer betegelen met dit 3D Cubic mixed travertin mozaiek is genieten. Deze mozaiek tegels komen in elke ruimte schitterend tot zijn recht. Kies voor Mozaïek voor een prachtig sfeervol accent.

  Aantal
  Op voorraad

  3D Cubic mixed travertin mozaiek

  Premium 3D Cubic mixed travertin mozaiek zorgvuldig geselecteerd en klaar om aan uw behoeften te voldoen. In de oudheid werden de mozaïekstenen gebruikt om afbeeldingen op muren te tekenen. Kortom, travertijnmozaïektegels zijn kleine tegels en ze zijn ontworpen met inlegpatronen.


  3D Cubic mixed travertin mozaiek

  Elke combinatie van uiteenlopende travertijnmozaïektegels is geweldig om een ​​stijlvolle indruk te maken op gebieden zoals achterwanden, badkamermuren, douche- of badkuipranden, open haarden.

  Travertin Mozaïek Tegel is een prachtige manier om uw interieur en exterieur te verfraaien.

  We raden aan om minimaal 10% te veel te kopen om rekening te houden met ontwerpuitsnijdingen en patronen.

  We selecteren en gebruiken alleen hoogwaardige travertijn en marmeren tegels en gebruiken nooit iets met een lagere kwaliteit.

  Typisch mozaïekpatroon benadrukt een reeks verschillende materialen, kleuren en vormen. Onze 3D Cubic mixed travertin mozaiek word geleverd met een geweldige 3D-stijl.

  Inspecteer alle tegels voor installatie. Omdat natuursteenproducten inherent geen uniformiteit hebben en onderhevig zijn aan variatie in kleur, tint, afwerking, enz., raden we  aan om tegels uit verschillende dozen te mengen bij het installeren. Deze 3D Cubic mixed travertin mozaiek perfect voorgeordend in netten, klaar om aan te brengen op spatten op de achtergrond, werkbladen en vloeren.

  Cubic mixed travertin mozaiek
  20 m2

  Datasheet

  Kleur
  Light Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Mozaiek
  Stijl
  Gezoet
  Maat
  1x30,5x30,5