• Nieuw
Black marble tumbled 7,5x20,3

Black marble tumbled 7,5x20,3

€ 39,99 m2
prijs € 39,99
prijs € 33,05 (excl. BTW)
prijs € 39,99 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 1 tot 3 weken
Marmer
Black marble 7,5x20,3 tumbled
188,00 m2

Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Black marble tumbled 1x7,5x20,3 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0,5 m2.

Black marble

Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer harde marmer. Turks marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

Pakinhoud

0.50m² = 33x 1x7,5x20,3

Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Black marble tumbled 1x7,5x20,3 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

black

zwart

marble

Black marble 7,5x20,3 tumbled
188,00 m2

Datasheet

Kleur
Zwart
Materiaal
Zwart Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1x7,5x20,3

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password