• Nieuw
zwart marmer Black marble tumbled 10x10

Black marble tumbled 10x10

€ 39,99 per m2
prijs € 39,99
prijs € 33,05 (excl. BTW)
prijs € 39,99 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 1 tot 3 weken
Marmer
Black marble tumbled 10x10
235,20 m2

Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Black marble tumbled 1x10x10 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,5 m2.

Black marble

Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer zwart harde marmer. Turks zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

Pakinhoud

0.50m² = 40x 1x10x10

Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Black marble tumbled zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Black marble tumbled 10x10
235,20 m2

Datasheet

Kleur
Zwart
Materiaal
Zwart Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1x10x10
Beoordelingscijfer 
26-08-2021

Super mooie tegel

test

    Schrijf een beoordeling

    New Account Register

    Already have an account?
    Log in instead Of Reset password