• Nieuw
Black marble Honed 40,6x40,6

Black marble Honed 40,6x40,6

€ 44,99 per m2
prijs € 50,39
prijs € 41,64 (excl. BTW)
prijs € 50,39 (incl. btw)
Inclusief belasting
Marmer
Black marble 40,6x40,6 Honed

Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Black marble honed 1x40,6x40,6 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Niet op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,16 m2.
Minimale afname van het product is 1,12 m2.

Black marble

Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer zwart harde marmer. Turks zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Gezoet
Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

tegeloppervlakte

0.16m² = 1,2x40,6x40,6

Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde zwart marmer honed 1,2x40,6x40,6zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

black

zwart

marble

Black marble 40,6x40,6 Honed

Datasheet

Kleur
Zwart
Materiaal
Zwart Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Gezoet
Maat
1,2x40,6x40,6

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password