''
  Afyon Grey Jumbo pattern set

  Afyon Grey Jumbo pattern set

  € 51,99 per m2
  prijs € 174,17
  prijs € 143,94 (excl. BTW)
  prijs € 174,17 (incl. btw)
  Inclusief belasting
  Marmer
  Afyon Gray Jumbo pattern set tumbled

  Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Afyon Grey Jumbo pattern set hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.


  1 Jumbo Set bestaat uit 2 modules

  Aantal
  Niet op voorraad
  Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 3,35 m2.
  Minimale afname van het product is 3,35 m2.

  Black marble

  Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer harde marmer. Turks afyon grey zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  3,35m² = 4x 30,5x30,5 - 2x 30,5x61 - 4x 61x61 - 2x 61x91,5

  Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Afyon Grey Jumbo pattern set zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Afyon

  Grey

  zwart

  marble

  Afyon Gray Jumbo pattern set tumbled

  Datasheet

  Kleur
  Blauw
  Materiaal
  Afyon Grey
  Vorm
  Jumbo Patern Set
  Stijl
  Getrommeld
  chat Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password