''
  Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face

  Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face

  € 42,35 per m2
  prijs € 60,98
  prijs € 50,40 (excl. BTW)
  prijs € 60,98 (incl. btw)
  Inclusief belasting
  Marmer
  Wit Marmer Split Face

  Prachtig verouderd Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face set met een rustieke uitstraling. Het Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling

  Aantal
  Niet op voorraad
  Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0,72 m2.
  Minimale afname van het product is 1,44 m2.

  Wit Marmer

  Wit Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

  Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  0.72m² = 2x 20x20 - 1x 20x40 - 2x 40x40 - 1x40x60

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Wit Marmer (1x40,6x40,6) zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Wit Marmer Split Face

  Datasheet

  Kleur
  Wit
  Materiaal
  Wit Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Exclusief Design
  Maat
  2,1x10xFL
  chat Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password