• Nieuw
Light travertin 1,2xFrench pattern set

Light travertin 1,2xFrench pattern set

€ 34,99 per m2
prijs € 52,49
prijs € 43,38 (excl. BTW)
prijs € 52,49 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 1 tot 3 weken
Light Travertin
Light travertin 1,2xFrench pattern set
1420,00 m2

Prachtig verouderd light travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Light Travertin 1,2xFrench pattern set staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

1 Set bestaat uit 2 modules.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 1,5 m2.
Minimale afname van het product is 1,5 m2.

Light Travertin

Light Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0,75m²x2= 1,50m²= 4x 20,3x20,3 - 2x 20,3x40,6 - 4x 40,6x40,6 - 2x40,6x61 

Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1,2xFrench pattern set zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

light

Travertin

Light travertin 1,2xFrench pattern set
1420,00 m2

Datasheet

Kleur
Beige
Materiaal
Light travertin
Vorm
French Pattern Set
Stijl
Getrommeld
Maat
1,2xFPS

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password