''
  • Nieuw
Ivory light travertin 1,5x Jumbo set

Ivory light travertin 1,5x Jumbo set

€ 12,10 per m2
prijs € 13,07
prijs € 10,80 (excl. BTW)
prijs € 13,07 (incl. btw)
Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
Light Travertin
Ivory light travertin 1,5x Jumbo set
54,00 m2

Prachtig verouderd ivory light travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Ivory light travertin 1,5x Jumbo set staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

Aantal
Op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,54 m2.
Minimale afname van het product is 1,08 m2.

Ivory Light Travertin

Ivory Light Travertin natuursteen is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
Dit ongestopte ivoy light travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de ivory light travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Tegeloppervlakte

3,24m² = 1,5x Jumbo set

Onze ivory light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde ivory light travertin tumbled 1,2x61x61 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

ivory

light

Travertin

Ivory light travertin 1,5x Jumbo set
54,00 m2

Datasheet

Kleur
Beige
Materiaal
Light travertin
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1,5x Jumbo set

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password