''
  • Nieuw
Cubic mixed travertin mozaiek

3D Cubic mixed travertin mozaiek

€ 64,99
Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
Home
Cubic mixed travertin mozaiek
20 Items

Uw badkamer betegelen met dit 3D Cubic mixed travertin mozaiek is genieten. Deze mozaiek tegels komen in elke ruimte schitterend tot zijn recht. Kies voor Mozaïek voor een prachtig sfeervol accent.

Aantal
Op voorraad

3D Cubic mixed travertin mozaiek

Premium 3D Cubic mixed travertin mozaiek zorgvuldig geselecteerd en klaar om aan uw behoeften te voldoen. In de oudheid werden de mozaïekstenen gebruikt om afbeeldingen op muren te tekenen. Kortom, travertijnmozaïektegels zijn kleine tegels en ze zijn ontworpen met inlegpatronen.


3D Cubic mixed travertin mozaiek

Elke combinatie van uiteenlopende travertijnmozaïektegels is geweldig om een ​​stijlvolle indruk te maken op gebieden zoals achterwanden, badkamermuren, douche- of badkuipranden, open haarden.

Travertin Mozaïek Tegel is een prachtige manier om uw interieur en exterieur te verfraaien.

We raden aan om minimaal 10% te veel te kopen om rekening te houden met ontwerpuitsnijdingen en patronen.

We selecteren en gebruiken alleen hoogwaardige travertijn en marmeren tegels en gebruiken nooit iets met een lagere kwaliteit.

Typisch mozaïekpatroon benadrukt een reeks verschillende materialen, kleuren en vormen. Onze 3D Cubic mixed travertin mozaiek word geleverd met een geweldige 3D-stijl.

Inspecteer alle tegels voor installatie. Omdat natuursteenproducten inherent geen uniformiteit hebben en onderhevig zijn aan variatie in kleur, tint, afwerking, enz., raden we  aan om tegels uit verschillende dozen te mengen bij het installeren. Deze 3D Cubic mixed travertin mozaiek perfect voorgeordend in netten, klaar om aan te brengen op spatten op de achtergrond, werkbladen en vloeren.

Cubic mixed travertin mozaiek
20 Items

Datasheet

Kleur
Light Beige
Materiaal
Light travertin
Vorm
Mozaiek
Stijl
Getrommeld

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password