''

Hisar beige marmer 30,5x61

€ 41,99 per m2
prijs € 47,87
prijs € 39,56 (excl. BTW)
prijs € 47,87 (incl. btw)
Inclusief belasting
Hisar Beige Marmer
Hisar beige marmer 30,5x61 tumbled

Prachtige Hisar beige marmer natuursteen tegels. De Hisar beige marmer tumbled 1,2x30,5x61 Hisar beige marble hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Niet op voorraad
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0,19 m2.
Minimale afname van het product is 1,14 m2.

Hisar Beige Marmer

Hisar Beige Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

Hisar beige marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

tegeloppervlakte

0.19m² = 1,2x30,5x61

Onze natuursteen hisar beige marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde hisar beige marmer tumbled 1,2x30,5x61 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

hisar 

beige

marmer

Hisar beige marmer 30,5x61 tumbled

Datasheet

Kleur
Hisar Beige
Materiaal
Beige Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1,2x30,5x61
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password