''
  • Out-of-Stock
Wit Marmer 40,6x40,6 gezoet

Wit Marmer 40,6x40,6 gezoet

€45.99 per m2
price €51.51
price €42.57 (tax excl.)
price €51.51 (tax incl.)
Tax included
Wit Marmer
Wit marmer 40,6x40,6 honed

Prachtige wit marmer natuursteen tegels. De wit marble tumbled 1,2x40,6x40,6 gezoet wit marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Quantity
Out-of-Stock
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.16 m2.

The minimum purchase order quantity for the product is 1.12 m2.

Wit Marmer

Wit Marmer natuursteen ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.
Wit marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Gezoet
Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0.16m² = 1,2x40,6x40,6

Onze natuursteen wit marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde wit marmer gezoet 1,2x40,6x40,6 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

wit

marmer

Wit marmer 40,6x40,6 honed

Data sheet

Color
White
Materiaal
Wit Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Gezoet
Size
1,2x40,6x40,6

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password