''
  • New
Silver travertin 1,2xFrench pattern set

Silver travertin 1,2xFrench pattern set

€44.95 per m2
price €67.43
price €55.72 (tax excl.)
price €67.43 (tax incl.)
Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
Silver travertin
Silver travertin 1,2xFrench pattern set Brushed
40.39 m2

Prachtig verouderd Silver travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Silver Travertin 1,2xFrench pattern set Brushed face staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

1 Set bestaat uit 2 modules.

Quantity
In Stock
Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 1.5 m2.
The minimum purchase order quantity for the product is 1.5 m2.

Silver Travertin

Silver Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

Geborsteld
Bij borstelen is de tegel nabehandeld doordat het halffabricaat met harde borstels wordt geborsteld, soms wordt hier een minieme hoeveelheid coating aan toegevoegd waardoor een mooi zacht oppervlak wordt verkregen. Hierdoor is het oppervlak iets ruw wat uitglijden voorkomt. 

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0,75m²x2= 1,50m²= 4x 20,3x20,3 - 2x 20,3x40,6 - 4x 40,6x40,6 - 2x40,6x61 

Onze Silver travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde silver travertin brushed 1,2xFrench pattern set zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

silver

Travertin

Silver travertin 1,2xFrench pattern set Brushed
40.39 m2

Data sheet

Color
Zilver
Materiaal
Travertin
Vorm
French Pattern Set
Stijl
Geborsteld

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password