''

Noce travertine 61x91,5

€42.35 per m2
price €47.43
price €39.20 (tax excl.)
price €47.43 (tax incl.)
Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
Noce travertin
Noce travertine Getrommeld
29 m2

Prachtig verouderd Noce travertine 1,2x61x91,5 set met een rustieke uitstraling. Het Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling

Quantity
Op voorraad
The minimum purchase order quantity for the product is 1.12 m2.

Travertin 

Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken. Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. 

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

tegeloppervlakte

0.56m²

Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Noce travertine (1,2x61x91,5) zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Noce travertine Getrommeld
29 m2