''
  • New
Black marble tumbled 15x15

Black marble tumbled 15x15

€39.99 per m2
price €53.99
price €44.62 (tax excl.)
price €53.99 (tax incl.)
Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
Marmer
Black marble tumbled 15x15
273.00 m2

Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Black marble tumbled 1x15x15 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Quantity
In Stock
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.45 m2.
The minimum purchase order quantity for the product is 1.35 m2.

Black marble

Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer harde marmer. Turks zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

Pakinhoud

0.45m² = 20x 1x15x15

Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde zwart marmer tumbled 1x15x15 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

black

zwart

marble

Black marble tumbled 15x15
273.00 m2

Data sheet

Color
Black
Materiaal
Zwart Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Size
1x15x15

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password