''
  • New
Black marble honed 7,5x40,6

Black marble honed 7,5x40,6

€4.00 per m
price €4.87
price €4.03 (tax excl.)
price €4.87 (tax incl.)
Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
Marmer
Black marble honed 7,5x40,6 skirting
1440.00 m

Prachtige zwart marmer natuursteen tegels. De Black marble honed skirting 7,5x40,6 zwart marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Quantity
In Stock
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.406 m.
The minimum purchase order quantity for the product is 1.218 m.

Black marble

Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer zwart harde marmer. Turks zwart marmer is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Zwart marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Gezoet
Zoeten levert een effen mat oppervlak zonder sporen van bewerking. Zoeten is de laatste fase van het schuurproces met een zeer fijne schuurschijf. Afhankelijk van de schuurschijf zijn er verschillende gradaties in glans mogelijk. 

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

tegeloppervlakte

0.16m² = 1,2x40,6x40,6

Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde zwart marmer honed 1,2x7,5x40,6 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

black

zwart

marble

Black marble honed 7,5x40,6 skirting
1440.00 m

Data sheet

Color
Black
Stijl
Getrommeld
Gezoet
Size
1,2x7,5x40,6

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password