''
  • Out-of-Stock
Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face

Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face

€42.35 per m2
price €60.98
price €50.40 (tax excl.)
price €60.98 (tax incl.)
Tax included
Marmer
Wit Marmer Split Face

Prachtig verouderd Wit Marmer 2,1x10x FL Split Face set met een rustieke uitstraling. Het Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling

Quantity
Out-of-Stock
Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0.72 m2.

The minimum purchase order quantity for the product is 1.44 m2.

Wit Marmer

Wit Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0.72m² = 2x 20x20 - 1x 20x40 - 2x 40x40 - 1x40x60

Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Wit Marmer (1x40,6x40,6) zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Wit Marmer Split Face

Data sheet

Color
White
Materiaal
Wit Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Exclusief Design
Size
2,1x10xFL

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password