''
  Beige Marmer 2,1x5xFL Split Face

  Beige Marmer 2,1x5xFL Split Face

  €42.35 per m2
  price €60.98
  price €50.40 (tax excl.)
  price €60.98 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Marmer
  Beige Marmer 2,1x5xFL Split Face
  33 m2

  Prachtig verouderd Beige Marmer Split Face 2,1x5xFL set met een rustieke uitstraling. Het Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling

  Quantity
  In Stock
  Tegels worden verkocht in sets. Elke set bevat 0.72 m2.

  The minimum purchase order quantity for the product is 1.44 m2.

  Beige Marmer

  Beige Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

  Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

  Split face
  De oppervlakte van de split face natuurstenen worden verwerkt met de speciale steenbewerkingsmachine. Door het stralen onstaat een schuurpapierachtig uiterlijk. het oppervlak wordt door mineralen met een hoge snelheid ‘gebombardeerd’. Metalen deeltjes wordt ontraden: er kunnen dan ijzerdeeltjes in het oppervlak van de steen blijven zitten, die later gaan roesten en verkleuringen veroorzaken.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden).  

  Pakinhoud

  2,1x5xFL 2,1x5xFL 

  Onze Silver travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde silver travertin tumbled 2,1x5xFL Split Face zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Beige Marmer 2,1x5xFL Split Face
  33 m2

  Data sheet

  Color
  Beige
  Materiaal
  Beige Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Exclusief Design
  Size
  2,1x5xFL

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Oppure Reset password