''
  Light travertin 40,6x40,6

  Light travertin 40,6x40,6 brushed

  €37.99 per m2
  price €42.55
  price €35.16 (tax excl.)
  price €42.55 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Light Travertin
  Light travertin 40,6x40,6 brushed
  34 m2

  Prachtig verouderd light travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Light travertin 1,2x40,6x40,6 brushed face staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

  Quantity
  In Stock
  Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.16 m2.

  The minimum purchase order quantity for the product is 1.12 m2.

  Light Travertin

  Light Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
  Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

  Geborsteld
  Bij borstelen is de tegel nabehandeld doordat het halffabricaat met harde borstels wordt geborsteld, soms wordt hier een minieme hoeveelheid coating aan toegevoegd waardoor een mooi zacht oppervlak wordt verkregen. Hierdoor is het oppervlak iets ruw wat uitglijden voorkomt. 

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden).

  tegeloppervlakte

  0.16m² = 1,2x40,6x40,6

  Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1,2x40,6x40,6 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  light

  Travertin

  Light travertin 40,6x40,6 brushed
  34 m2

  Data sheet

  Color
  Beige
  Materiaal
  Light travertin
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Geborsteld
  Size
  1,2x40,6x40,6

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Oppure Reset password