''
  • Out-of-Stock
Light travertin 30,5x61 brushed face

Light travertin 30,5x61 brushed face

€33.99 per m2
price €38.75
price €32.02 (tax excl.)
price €38.75 (tax incl.)
Tax included
Light Travertin
Light travertin 30,5x61 brushed face

Prachtig verouderd light travertin met een rustieke uitstraling natuursteen tegels. Light travertin 1,2x30,5x61 staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

Quantity
Out-of-Stock
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.19 m2.

The minimum purchase order quantity for the product is 1.14 m2.

Light Travertin

Light Travertin is een sedimentgesteente, ontstaan uit kalkrijk water, waardoor kalkafzetting op de bodem plaatsvond. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken.
Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen. Soms wordt de travertin dan ook gestopt als men die gaatjes niet wil zien. Technisch is er helemaal geen probleem met die kleine gaatjes, dat maakt de steen niet minder duurzaam. 

Geborsteld
Bij borstelen is de tegel nabehandeld doordat het halffabricaat met harde borstels wordt geborsteld, soms wordt hier een minieme hoeveelheid coating aan toegevoegd waardoor een mooi zacht oppervlak wordt verkregen. Hierdoor is het oppervlak iets ruw wat uitglijden voorkomt. 

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

tegeloppervlakte

0,19m²

Onze light travertin natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde light travertin tumbled 1,2x30,5x61 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

light

Travertin

Light travertin 30,5x61 brushed face

Data sheet

Color
Beige
Materiaal
Light travertin
Vorm
Tegel
Stijl
Geborsteld
Size
1,2x30,5x61

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password