''
  Hisar Beige Marmer 3xFrench Pattern Set

  Hisar Beige Marmer 3xFrench Pattern Set

  €60.00 per m2
  price €195.00
  price €161.16 (tax excl.)
  price €195.00 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Hisar Beige 3xFPS Getrommeld
  14 m2

  Prachtig verouderd Hisar Beige Marmer 3xFrench Pattern Set set met een rustieke uitstraling. Hisar Beige Marmer staat bekend om haar gezoete oppervlak en natuurlijke uitstraling.

  1 Set bestaat uit 2 modules.

  Quantity
  Op voorraad
  The minimum purchase order quantity for the product is 3.25 m2.

  Hisar Beige Marmer

  Hisar Beige Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

  Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

  Leggen en bewerken

  Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

  Pakinhoud

  3,25m² = 4x 30x30 - 2x 30x60 - 4x 60x60 - 2x 60x90

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Hisar Beige Marmer (3xFrench Pattern Set) zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Hisar Beige 3xFPS Getrommeld
  14 m2

  Data sheet

  Kleur
  Beige
  Materiaal
  Hisar beige Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  3xFPS