''

  copy of Blauwe steen 10x10

  €54.99 per m2
  price €82.49
  price €68.17 (tax excl.)
  price €82.49 (tax incl.)
  Tax included Levering: 2 tot 3 dagen
  Blauw steen
  Bluestone 7,5x15 tumbled
  300 m2

  Prachtige blauwe steen natuursteen tegels. De blauwe steen getrommeld 1x10x10 hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit. 

  Quantity
  Op voorraad
  The minimum purchase order quantity for the product is 1.5 m2.

  Blauwe steen

  Black marble is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer Blauwe steen marmer. Turks Blauwe steen is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Blauwe steen is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  0.50m² = 40x 1x10x10

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Black marble tumbled zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Bluestone 7,5x15 tumbled
  300 m2

  Data sheet

  Kleur
  Blauw
  Materiaal
  Zwart marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1x7,5x15