''
  • Out-of-Stock
Beige marmer 10x10

Beige marmer 10x10

€39.99 per m2
price €39.99
price €33.05 (tax excl.)
price €39.99 (tax incl.)
Tax included
Beige Marmer
Beige marmer 10x10 tumbled

Prachtige beige marmer natuursteen tegels. De beige marble tumbled 1x10x10 beige marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Quantity
Out-of-Stock
Tegels worden verkocht in de dozen. Elke doos bevat 0.5 m2.

Beige Marmer

Beige Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

Hisar beige marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0.50m² = 50x 1x10x10

Onze natuursteen beige marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde beige marmer tumbled 1x10x10 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

beige

Beige marmer 10x10 tumbled

Data sheet

Color
Beige
Materiaal
Beige Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Size
1x10x10

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Oppure Reset password