''

Cappuccino beige 3x40,6x61

€ 55,00 per m2
prijs € 55,00
prijs € 45,45 (BTW excl.)
prijs € 55,00 (BTW incl.)
Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
Cappuccino beige 3x40,6x61
131 m2

Cappuccino beige Marmer is een licht tot medium beige marmer. Cappuccino marmer is een uitstekende keuze voor veeleisende vloertoepassingen. Geniet ervan!

Aantal
Op voorraad

Cappuccino beige

Cappuccino Beige marmer staat bekend om zijn unieke combinatie van bruine aders met mat witte achtergrond. Over het algemeen is heeft deze marmersoort een lichte en donkere selectie en kan deze verschillende texturen hebben, afhankelijk van de structuur van de steengroeve. ze hebben een textuur hebben van romige patronen op een donkere achtergrond. Hoewel dit marmer een soort beweegbaar patroonoppervlak heeft; door de homogeniteit van de patronen krijgt het gemakkelijk de voorkeur in grote ruimteprojecten. Het wordt bijvoorbeeld aangeraden om het te gebruiken voor wandbekleding, vloeren, monumenten, aanrechtbladen in keukens en badkamers, mozaïeken, fonteinen, zwembadafdekkingen, trapbekleding, vensterbanken en vele andere speciale ontwerpprojecten. Het geeft een echt huiselijk en knus gevoel terwijl het elke ruimte er eleganter uit laat zien met zijn gouden adering op zijn pure oppervlak. 

Afgeschuind
Kunstmatig wordt een "bevel" schuine kant aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Leggen, onderhoud en reinigen 

Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

Pakinhoud

0.25m²

Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Black marble tumbled zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Cappuccino beige 3x40,6x61
131 m2

Datasheet

Kleur
Cappuccino beige
Materiaal
Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
leather finish
soft brushed
Maat
1,2x61x61
Hoeken
afgeschuind