''
  Blauwe steen Miniset

  Blauwe steen Miniset

  € 44,99 per m2
  prijs € 33,74
  prijs € 27,89 (BTW excl.)
  prijs € 33,74 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Blauw steen
  Bluestone miniset tumbled
  11 m2

  Prachtige Blauwe steen natuursteen tegels. De Blauwe steen Miniset hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

  1 module bestaat uit 2 sets

  Aantal
  Op voorraad

  Blauwe steen
  Blauwe steen is officieel geen echte hardsteen maar het is namelijk een zeer harde marmer. Turks Blauwe steen is volledig kleurvast en dit maakt deze natuursteen ontzettend geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Een buitenterras zal namelijk nauwelijks verkleuren, wat bij andere hardsteen soorten eerder het geval kan zijn. Blauwe steen is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  0.75m² = 4x 10x10 - 2x 10x20 - 4x 20x20 - 2x 20x30

  Onze natuursteen zwart marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Blauwe steen getrommeld 1,2x40,6x40,6 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Toepassing
  Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

  Blauwe
  steen
  hardsteen

  Bluestone miniset tumbled
  11 m2

  Datasheet

  Kleur
  Blauw
  Materiaal
  Zwart marmer
  Vorm
  Mini set
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1x Miniset