''
  • Nieuw
Botticino marmer 20x20

Botticino marmer 20x20

€ 54,99 per m2
prijs € 87,98
prijs € 72,71 (BTW excl.)
prijs € 87,98 (BTW incl.)
Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
Beige Marmer
Botticino marmer 20x20 tumbled
140 m2

Prachtige Botticino marmer natuursteen tegels. De Botticino beige marble tumbled 1x20x20 botticino marmer hardsteen tegels afkomstig uit Turkije en is van topkwaliteit.

Aantal
Op voorraad
Minimale afname van het product is 1,6 m2.

Botticino Marmer

Botticino beige Marmer ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Daardoor worden reeds gevormde stollings- of sedimentgesteenten blootgesteld aan extreme druk eventueel in combinatie met hoge temperaturen. Daardoor ondergaan deze gesteenten een gedaanteverwisseling of metamorfose. Hierdoor veranderen zowel het uiterlijk als de eigenschappen.

Beige marmer is erg sfeervol. De steen wordt gekenmerkt door een fijne structuur en schitterende aders die een speels patroon geven.

Zo is Marmer ontstaan uit Kalksteen.

Getrommeld
Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

Leggen en bewerken

Het is van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt alvorens te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Indien u de vloer wenst te impregneren, adviseren wij u, de vloerverwarming minimaal één dag van te voren uit te schakelen. De vloer dient volledig afgekoeld te zijn. Uw vloerverwarming mag pas in gebruik worden genomen na de droogperiode (ca. 3 maanden). 

Pakinhoud

0.80m² = 20x 1x20x20

Onze natuursteen beige marmer tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde beige marmer tumbled 1x20x20 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Toepassing
Onze premium kwaliteit natuursteen zijn perfect voor alle binnen- en buitenprojecten zoals badkamervloeren, doucheranden, tuin, bestrating, balkon, gang, terras, spa, zwembad, fontein.

Botticino

marmer

Botticino marmer 20x20 tumbled
140 m2

Datasheet

Kleur
Botticino
Materiaal
Beige Marmer
Vorm
Tegel
Stijl
Getrommeld
Maat
1x20x20