''
  Authentic grey 1x10x10

  Authentic grey 1x10x10

  € 44,99 per m2
  prijs € 19,80
  prijs € 16,36 (BTW excl.)
  prijs € 19,80 (BTW incl.)
  Inclusief belasting Levering: 2 tot 3 dagen
  Authentic grey
  Authentic grey 1x10x10
  70 m2

  Prachtig authentic grey marmer 1x10x10 uit Turkije is een marmer met variatiepatroon van lichtgrijs en wit. Het wordt aanbevolen voor vloeren en muren.

  Aantal
  Op voorraad

  Authentic grey

  Authentic grey marmer is een van de prachtige marmers. Het is onlangs wereldwijd populair geworden vanwege zijn bruikbaarheid, elegantie, schoonheid en gebruiksgemak. Authentic grey en hun kleurtinten hebben meestal de voorkeur, vooral voor luxe ontwerpen en prestigieuze megaprojecten. Als een waardige kleur reflecteert grijs zijn nobelheid op het marmer en maakt het zijn verschijning in het oog springend en elitair. 

  Getrommeld
  Kunstmatig wordt een "oud" uiterlijk aangebracht. Dat wordt vooral bij marmers en kalkstenen gedaan.

  Door de tegels te "trommelen". In een draaiende trommel buitelen de tegels over elkaar, met een versnelde slijtage tot gevolg. Hierbij slijten de tegelranden rond af. Naast "oud gemaakt" worden tegels met deze bewerking ook wel genoemd: antiek gemaakt of, tumbled, zeer terecht, getrommeld.

  Leggen, onderhoud en reinigen 

  Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibel is en snel uithard. Na oplevering goed reinigen met een geschikte cementsluierverwijderaar. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met een zuurvrije grondreiniger.

  Pakinhoud

  0.44m² = 44x 1x10x10

  Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. Het door u geselecteerde Black marble tumbled zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

  Authentic grey 1x10x10
  70 m2

  Datasheet

  Kleur
  Grijs
  Materiaal
  Marmer
  Vorm
  Tegel
  Stijl
  Getrommeld
  Maat
  1x10x10